Camfida: gezond door kennis

13-02-2020 - Gepost door: Remarkable team

Wie ooit al te maken kreeg met kanker, is waarschijnlijk vertrouwd met CAM. CAM staat voor Complementaire Alternatieve Methodes die geen deel uitmaken van de standaardbehandeling, maar helpen bij het bestrijden van bepaalde symptomen van kanker. Op die manier kunnen ze de algemene levenskwaliteit van patiënten verhogen. Voorbeelden hiervan zijn aangepaste voeding, slaaptips, yoga en acupunctuur.

Hier in België werd een platform opgericht dat wetenschappelijke kennis over CAM zo breed mogelijk wil verspreiden. De doelgroep bestaat o.a. uit artsen, therapeuten, voedingsdeskundigen, ondernemers en uiteraard ook de patiënten.

Remarkable stond in voor de naamcreatie van dit kennisplatform, dat niet alleen een brede doelgroep voor ogen had, maar ook buiten de grenzen een rol wil spelen. Vandaar het belang van een taaloverstijgende naam die bij voorkeur ook .com vrij was. Camfida beantwoordde aan alle criteria: een verwijzing naar de kernactiviteit (CAM) maar ook een positieve, goedklinkende & internationale naam.

We wensen Camfida nog heel veel succes met dit prachtige engagement!


Categorie: News

Ook vragen over merkverandering?

Contacteer ons vrijblijvend.

×
Lavagraphics